• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

De Journey Methode

 Journey Methode (Helende Reis)

zie de onderstaande link:

https://mw106.isrefer.com/go/jinl2018/Astraea/

 

Oud zeer kan tot emotionele en zelfs fysieke klachten leiden. ‘The Journey’, of te wel ‘De Helende Reis’, biedt een simpele en effectieve manier om die klachten aan te pakken door de oorzaak op te sporen. Dat zijn vaak onverwerkte emoties die ontstonden door grote of kleine gebeurtenissen in onze kindertijd. Ze kleuren ons leven zonder dat we dit doorhebben en zorgen ervoor dat we de werkelijkheid niet meer goed zien. Dat kan ons danig in de weg zitten. Het is daarom belangrijk deze emoties alsnog te verwerken. Maar oude, pijnlijke emoties opsporen is niet eenvoudig, we hebben ze weggestopt. De Amerikaanse Brandon Bays ontdekte hoe het wel kan.

Zij raadt ons aan te beginnen bij de emotie die we nu voelen. Door deze te doorleven, komt er vanzelf een volgende omhoog. Zo maak je een reis door je emoties waarbij ook herinneringen loskomen. Met deze herinneringen aan onverwerkte gebeurtenissen ga je aan de slag. De gebeurtenissen verander je niet. Wel wat het met je doet. Door in gedachten de gevoelens en gedachten te uiten die je toen wegstopte, komt er ruimte en meer inzicht. Je ziet welke beperkende conclusies je ooit trok op basis van de informatie die je toen had. En je kunt vrede sluiten met iedereen die iets te maken heeft gehad met die onverwerkte gebeurtenis.

Tijdens een helende reis door je emoties kom je uit bij wat Brandon Bays de Bron noemt, datgene wat je in werkelijkheid bent. Deze ervaring werkt vaak verhelderend en bevrijdend.

Brandon Bays ontwikkelde De Helende Reis nadat ze zichzelf van een grote tumor had genezen. Ze vertaalde de essentiële doorbraken in haar eigen genezingsproces naar The Journey.

Astraea is gecertificeerd  en opgeleid door Brandon Bays. Een sessie duurt ongeveer drie uur.

 

https://mw106.isrefer.com/go/jinl2018/Astraea/

 

 

  

 

 Bloesemtherapie

Bloesemtherapie is een zeer verfijnde natuurlijke geneeswijze. De therapie bestaat uit energetische remedies, die met veel respect gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, paddenstoelen, bomen of struiken.

De bloesemtherapie is ontwikkeld door de Engelsman Dr. Edward Bach (1886-1936). Hij vervaardigde 38 bloesemremedies, gemaakt van in het wild groeiende planten, struiken en bomen. Het was Dr. Bach’s bedoeling om een geneeswijze te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is. Daarom gaf hij nauwkeurige aanwijzingen voor het maken van de bloesemremedies. Inmiddels zijn er vele bloesemremedies gemaakt over de gehele wereld, zoals o.a. de bloesems van Bloesemremedies Nederland, Australische Bush remedies, Californische FES remedies, Alaska remedies.

 Ze worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Bloesemremedies zijn katalysators, die ons helpen bij het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is bijvoorbeeld angst het ontbreken van moed, de bloesemremedies duwen de angst niet weg, maar helpen je de weg te wijzen en het inzicht te geven om de moed te ontwikkelen. De remedies beginnen op ziels, spiritueel niveau en dringen langzaam door tot de fysieke niveaus van bewustzijn. Deze remedies kunnen altijd gebruikt worden, ook naast medicijnen en homeopathische middelen. 

 

Aromatherapie

De Aromatherapie werd duizenden jaren geleden al in praktijk gebracht over de gehele wereld en maakte deel uit van vele oude geneeswijzen zoals de Ayurveda. Hierbij worden etherische oliën gebruikt. Dit zijn oliën die uit bloemen, planten of bomen gehaald worden. De oliën zijn sterk geconcentreerd. Heel belangrijk van oliën is de kwaliteit, omdat de oliën direct op de huid worden aangebracht en dan in het vaatstelsel komen, of ze worden ingeademd en komen dan via de longen in het bloed. Daarom gebruiken wij alleen biologische en biologisch-dynamische, pure en zuivere oliën. De geur van de oliën wordt via de neus waargenomen en dan doorgeseind naar je hersenen, daar komen ze terecht bij je geheugen en emotionele centrum. Dat is ook de reden dat geuren emoties en herinneringen kunnen oproepen. Door deze directe werking op onze hersenen en van daaruit op de stuurmechanismen, reguleren ze psychische en fysische processen. 
 

Etherische oliën beginnen hun werking op fysiekzintuiglijk niveau en daarna naar zielsspiritueel niveau. Oliën worden meestal uitwendig gebruikt. Er wordt een olie specifiek voor jou samengesteld. Je kunt de olie gebruiken door deze aan te brengen op de huid, bij een massage, in een geurlamp, om te inhaleren, in kompressen, in de sauna en in bad.