• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Aqualine filters

Afbeelding van het Aqualine 5 glazen waterfilter tank

Aqualine 12 glazen waterfilter

De Aqualine 12 glazen waterfilter is voorzien van een prachtige blauwe glazen opvangtank van 8 liter om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken. € 269,- of € 279,- met pH ring.

 

Aqualine 5 glazen waterfilter

De Aqualine 5 glazen waterfilter is voorzien van een prachtige blauwe glazen opvangtank van 5 liter om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken. € 239,- of € 249,- met pH ring.

 

Aqualine 12 waterfilter

De Aqualine 12 waterfilter is voorzien van een kunststof opvangtank van 8 liter. Alle Aqualine producten zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen zoals BPA (Bisphenol A) en ftalaat. € 229,- of € 239,- met pH ring.

 

Aqualine 5 waterfilter

De Aqualine 5 waterfilter is voorzien van een kunststof opvangtank van 5 liter. Alle Aqualine producten zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen zoals BPA (Bisphenol A) en ftalaat. € 189,- of € 199,- met pH ring

 

Aqualine 18 glazen waterfilter

De Aqualine 18 glazen waterfilter is voorzien van een prachtige blauwe glazen opvangtank van 12 liter om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken

Bij uw bestelling moet u een keuze maken uit de volgende configuraties:
1) standaard – niet-alkalisch filter met Cormac ring (jaarlijks vervangen)
2) mineraal – niet-alkalisch filter met mineraalstenen i.p.v. de Cormac ring (elke 3 jaar vervangen – meerprijs € 10))
3) alkalisch – niet-alkalisch filter met een pH ring die de pH met verhoogt en mineraalstenen (meerprijs € 20)

€ 275,-/ € 295,-